Iskaffe med kondenseret kokosmælk og is


Elsker du også iskaffe? ☕️🙊 Så lad mig lige dele et fedt tip med jer. Jeg har tilbage på en ferie til Thailand drukket uendeligt meget iskaffe med kondenseret mælk i. Det smager jo himmelsk! Iskaffe er noget jeg virkelig elsker, og jeg kan seriøst drikke det hele året rundt. Det er derfor helt fantastisk at vide, at jeg kan opnå samme lækre iskaffe med kondenseret kokosmælk, som jo er 100% vegansk. Yay! 🥰💥💗 Hvis ikke I har prøvet det, så GØR DET! Jeg lover jer, at I får verdens bedste sommer med dette tip. Og når ja, så kan I med fordel også lige tilføje 2 scoop is (vaniljeis fra SPIR), for at gøre iskaffen ekstra lækker!! I vil ikke komme til at drikke andet 😄🙌🏼 
Opskrift:
Hæld 1 skud sort kaffe i et glas, rør 2 tsk. kondenseret kokosmælk ud i den varme kaffe, hæld havredrik (gerne @oatly iKaffe) i dit glas, put et par isterninger i, og tilføj så isen til sidst.
Velbekomme ☀️
 
Kondenseret kokosmælk købes i @bilka og @foetex til 22,95
SPIR vaniljeis kan købes i Netto til 34,95
 
- F.