'Mit liv for dyrene' - DR3 programserie


Godmorgen ♥

Så er dagen altså kommet.. Shit, hvor er jeg bare nervøs! Det er nu blevet tid til, at I skal lukkes ind i hvad der er foregået i Henriks og mit liv de sidste par måneder. Henrik og jeg har medvirket i programserien 'Mit liv for dyrene' på DR3, som viser Henriks liv som fuldtidsaktivist for dyrene, og hvilke konsekvenser det har i forbindelse med det. Programmet kommer helt tæt på, og viser hvem vi er, hvorfor Henrik gør hvad han gør, og hvilke op og nedture der er i forbindelse med det.

Henrik er seriøst født til at være foran et kamera, og er mega dygtig til at tale sin sag. Jeg derimod, er ret genert og tilbageholdende (indtil man kender mig :b), så for mig har det været det mest grænseoverskridende nogensinde at sige ja til. Jeg havde faktisk slet ikke lyst til at medvirke, men endte med at gøre det for Henriks skyld alligevel. Er i klar over hvor svært det er at snakke direkte ind i et kamera? Jeg har godt nok haft meget hjertebanken, tør mund, rystende hænder og svedige håndflader mange gange under optagelserne. Men ved i hvad? Jeg gjorde det sgu, og hvor har jeg bare lært vildt meget af det. Det er super grænseoverskridende og underligt at se sig selv på tv, netop fordi vi i denne periode begge er mega sårbare. Det er samtidig også meget nervepirrende, at vi lige pludselig er i gang med at lukke hele Danmark ind i vores liv. Hvad sker der lige for det! Jeg synes alligevel, at produktionen bag programmet har formået at fremstille os præcis som vi er, selvom jeg selvfølgelig har sagt ting hvor jeg tænker: 'Hvorfor sagde jeg det?'. Men altså, de måneder vi har filmet har virkelig også været den vildeste rutschebanetur, og det er super nemt at få lukket lidt for meget ud. Derfor håber jeg, at I vil huske på (inden I dømmer os), at vi begge har så meget mere at byde på, end de små 90 min. i ser af vores liv. Det er alligevel 5 måneders optagelser, som er kortet ned til 90 min. Det ret crazy!

Nu vil jeg ikke afsløre for meget for jer, så I må selv hoppe forbi DRTV og tjekke det ud. Programserien er på 3 afsnit, og det hele ligger allerede nu tilgængeligt derinde. Er super spændt på at høre, hvad I synes. Håber meget på, at I vil tage godt imod det!

Har du ikke mulighed for at streame det igennem DRTV, sendes første afsnit i fjernsynet på DR3 på onsdag d. 2/10 kl. 22.


- Frederikke

 


3 kommentarer


 • Julie

  Kære Frederikke,
  Jeg har set alle tre afsnit og jeg vil bare sige, at jeg virkelig tager hatten af for dig. Du er jo en fantastisk kæreste og utroligt rummelig, også mere, end hvad man vil kunne forvente. Jeg må ærligt indrømme, at jeg fik en knude i maven da jeg så serien og jeg synes, at det er synd for dig (uden det skal lyde forkert). Kan ikke forstå, at Henrik ikke kan møde dig et sted på midten, men at det er dig, der skal ofte alt for ham. Jeg tænker, at det må føles så ærgerligt, efter at I har været sammen i så mange år. Håber virkelig, du passer på dig selv og husker dig selv også. Og at du har dig selv med i det.
  Kærlig hilsen
  Julie


 • Heidi

  Jeg har set serien, syntes absolut ikke i har noget at bekymre jer over, syntes i klare det godt. Jeg er dog nysgerrig på om Henriks dokumentar er kommet ud? Jeg kunne ikke finde den på veganer partiet


 • Line

  Kære Frederikke. Først og fremmest, tillykke med denne flotte side! Jeg glæder mig til at følge med her, såvel som på Instagram.
  Jeg så alle tre afsnit af programserien i formiddags og vil bare sige, at I gør det skide godt begge to! Sikke en følelsesmæssig rutchebanetur I har være på og sikke en kamp I kæmper. Jeg hepper på jer!
  De bedste hilsner Line Mailis


Indsend en kommentar